Pressemeddelelse

OPDATERING: Nedenstående var vores aprilsnar, som blev læst 4.000 gange på få timer. Ingen aber eller tyre kom iøvrigt til skade under forfatningen af denne historie.

I foråret valgte det Aalborgensiske e-mail marketing firma Bullsender at sponsorere tyren “Ferdinand” i Aalborg Zoo, for at støtte det lokale kulturliv.

Desværre udspillede der sig en uheldig episode i går aftes, som endte tragisk og sætter dybe spor i stemningen hos den Aalborgensiske Zoo.

Kl. 19.38 bryder Ferdinand løs fra sin indhegning og hopper ind til Chimpanserne. Tyren ser ud til at gå helt målbevidst efter chimpansen “Freddie”, og det resulterer i en gedigen jagt igennem, den ellers så idylliske Zoo. Jagten ender helt tragisk, da sponsor tyren indhenter chimpansen.

E-mail Marketing Advisor Dennis Kronborg udtaler:

“Vi føler os på en eller anden måde medansvarlige for den uheldige episode, og vi vil gerne beklage dybt, for at vores sponsor tyr har kvæstet den stakkels chimpanse”.

“Freddie” blev efterset af dyrlæger fløjet direkte ind fra bl.a. Eritrea og Mongoliet, men uden held.

CPO Nick Andersen fra firmaet Bullsender kommenterer:

“Som et plaster på såret, ja beklager udtrykket, har vi valgt at sponsorere spritnye bronzestatuer til Aalborg Zoo. Faktisk har vi altid undret os lidt over den gamle statue, kendt som Bjørnemanden. Jeg mener.. Hvad skal den skaldede mand med de bjørneunger? Nej faktisk synes jeg de nye statuer pynter enormt meget!”

Chimpansen “Freddie” efterlader sig en lille blå posthat, som vil blive udstillet senere på måneden.