I forsommeren 2015 etablerede vi i Bullsender et samarbejde med det amerikanske firma KontactIntelligence der har specialiseret sig i software løsninger til det amerikanske sundhedsvæsen.

I USA, som i Danmark, har man det samme problem. Nemlig at der er læge mangel. Og denne er især udtalt indenfor specielle fagområder, eller geografiske områder. I Danmark taler vi om at der er vanskeligt at få læger til “udkantsdanmark”, men det samme gør sig gældende i USA. Her er det svært at finde læger til mindre attraktive områder som Alabama, Idaho, og Ohio. Ligesom det er svært at finde læger indenfor specielle fagområder.

Med basis i de avancerede funktioner vi i Bullsender produktet allerede havde tilgængelige, satte vi os for at udvikle videre på produktet. I første omgang betød det fra vor side udvikling af special komponenter og funktioner, der gør det muligt at lave avanceret tracking af bruger adfærd, og sammenkoble dette med Business Intelligence.

Vor tilgang til Business Intelligence er at benytte de relevante data som modtageren efterlader. Det være sig bruger adfærden i forbindelse med modtagelsen af en e-mail kampagne, modtagerens aktivitets niveau, samt hvilken aktivitet modtageren foretager sig efterfølgende (for eksempel hvilke websider der besøges).

Dette sammenkobles så med vor Prediction Engine hvor avancerede algoritmer, så at sige forudsiger modtagerens næste handling, og kvalificere modtageren i forhold til hvad vore kunder kan eller bør foretage sig som næste skridt.

Big Data har længe været en kendt, og noget uhåndgribelig størrelse. Med vor rekrutterings løsning bruger vi de relevante informationer vi finder i den data der indsamles, sammenkobler den med Prediction Engine, og benytter disse til e-mail kampagner indenfor rekruttering. Dette sammen med KontactIntelligence software systemer indenfor CRM (Costumer Relationship Management) og ATS (Applicant Tracking System), gør at vore kunder på en ny og effektiv måde kan skaffe kvalificerede læger til de ledige stillinger de har.

Bullsenders e-mail marketing løsning benyttes således til at:

  • Sende relevante stillingsopslag til de rette potentielle kandidater
  • Kvalificere potentielle kandidater i henhold til deres handlinger
  • Levere kandidater til HR afdelingen for interview (eller andet videre forløb)

I USA benyttes vor løsning allerede af Veterans Health Administration, der er et sundhedssystem for tidligere amerikansk militær personale. VA driver ca. 300 hospitaler og knap 2500 andre typer af klinikker. Deres store udfordring er at de har 25.000 ledige stillinger.

Udover rekruttering af læger til VA, benyttes vort system af en række andre hospitaler og rekrutterings bureauer i USA. Løsningen benyttes tillige til fastholdelse af læger og andet medicinsk personale. Løsningen kan iøvrigt benyttes til alle typer af rekruttering, og ikke kun rekruttering af læger. Ligesom vi i første kvartal 2016 lancere et nyt produkt der bruger samme teknologi som vi benytter indenfor rekruttering, til kampagner indenfor salg og leadgenerering.

Vor løsning er skalerbar, og kan således benyttes i Danmark. Hvis du vil høre mere om mulighederne, så kontakt Dennis Kronborg hos Bullsender ved at sende en mail til dek@bullsender.com, eller ring på tlf. 25 71 84 86