Persondatapolitik Bullsender

(Privacy Policy)

bullsender

 

BullSender er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af vores kunders, leverandørers, samarbejdspartneres, interessenters og medarbejderes oplysninger, herunder personoplysninger. Vi tager vores ansvar meget seriøst og arbejder kontinuerligt med at sikre vores overholdelse af databeskyttelsesloven, herunder EU Databeskyttelsesforordningen (GDPR), der trådte i kraft d. 25. maj 2018.

Vi har udarbejdet følgende persondata politik, der gælder alle de informationer, der indsamles fra hjemmesiden, https://bullsender.dk/  og via Bullsender systemet. Formålet er at beskytte det enkelte individ og sikre, at personlige informationer behandles på en sikker og ansvarlig måde.

BullSender er databehandler i forbindelse med levering af ydelser og behandling af personoplysninger, idet vi udelukkende behandler oplysningerne på vegne af og efter instruks fra kunden. Vi sikrer, at der er indgået en databehandleraftale med vores kunde, som indeholder instruks og vilkår for BullSender’s behandling af personoplysninger.

I denne persondatapolitik orienteres om

  • Hvilke kategorier af oplysninger, der behandles
  • Til hvilke formål.
  • Endvidere informeres om, hvordan persondata beskyttes
  • Hvilke rettigheder du har.

Hvis du ikke kan acceptere denne persondatapolitik, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside eller benytte Bullsender systemet.

gdpr

Anonymitet og personlige data

Som almindelig bruger af Bullsender’s hjemmeside, registreres din færden automatisk, idet du efterlader dig elektroniske spor på nettet. Vi respekterer naturligvis din anonymitet, og ingen oplysninger om dig videregives eller sælges til tredjepart.

 

Hvilke oplysninger indsamles

Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden (din færden på http://Bullsender.com/), din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Når du kommunikerer med os på Hjemmesiden via kontaktformularen, mail mm, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., samt oplysning om IP-adresse.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Ifm. oprettelse af en licensaftale for benyttelse af Bullsender systemet indsamles endvidere yderligere kontaktoplysninger samt informationer vedr. aftalevilkår og betalingsinformation. Disse oplysninger indsamles som en nødvendighed for at kunne overholde de kontraktmæssige forpligtelser. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Formål og anvendelse af den indsamlede data

Ved oprettelse af licens i BullSender systemet accepteres, at BullSender ApS må kontakte Kunden telefonisk eller pr. e-mail. Dette kan f.eks. være i forbindelse med information om support opgaver eller promovering af nye tiltag.

Bullsender ApS indsamler og benytter kundens information til følgende formål:

  • – For at forbedre kundebetjening og yde support
    Kundens oplyste informationer hjælper os med at besvare forespørgsler hos Bullsender Customer Succes Team og yde effektiv support til hver enkelt Kunde.
  • – For at personliggøre brugeroplevelsen
    Vi kan bruge information i samlede størrelser, om kunder som en gruppe, til forståelse af hvorledes vores kunder generelt benytter de services der er tilgængelige på vores webside.
  • – For at forbedre websSiden
    Vi kan gøre brug af kundernes feedback til at forbedre vores produkter og services.
  • – Når vi behandler betalinger for brug af Bullsender systemet
    Kundens information kan benyttes, når der faktureres/indhentes betalingsoplysninger for licens og forbrug.
  • Derudover kan Brugeren/kunden også kontakte os via kontaktformularen på sitet http://Bullsender.com/  ved oplysning af navn og e-mailadresse, således Bullsender kan besvare henvendelsen.

Bullsender hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har anmodet herom og accepteret dette.

Ingen personinformationer sælges videre til andre/3. part.

Dog videregives oplysninger om dit navn og din e-mail til TrustPilot således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på TrustPilots hjemmeside. Vælger du at foretage en anmeldelse bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Opbevaring af informationer

Al data lagres på en ekstern server hos OVH (dvs indenfor EU), en cloud infrastrukturtjenester, der overholder CISPE-databeskyttelseskodeksen, og er er tilgængelig på CISPE’s offentlige register: www.cispe.cloud/PublicRegister. Endvidere beskrives OVH.com’s GDPR arbejde her: https://www.ovh.co.uk/personal-data-protection/gdpr.xmlInformationer på serveren anvendes som basis information ifm.

Fakturering/betaling for licens og forbrug, foregår hovedsageligt via kreditkort. Kreditkortoplysninger indtastes direkte i Adyen via plugin til webshoppen. Læs evt. mere via dette link: https://www.adyen.com/blog/gdpr-what-it-means-for-customer-payments-data

Såfremt kunden ikke længere ønsker at være registreret på vores server eller ikke ønsker at benytte BullSender systemet, respekterer vi dette. Ved henvendelse til Bullsender mail: info@bullsender.com er det muligt at få lukket sin profil. Ønsker medlemmer (kunders kunde= de registrerede) oplysning om egne data eller frabeder sig yderligere henvendelser, kan dette ske ved henvendelse til kunden. Kunden sørger for at fjerne medlemmets info fra listen, Bullsender’s system sikrer herefter at medlemmets data fjernes/anonymiseres.

Bullsender opbevarer kun personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet.

Sikkerhed/Beskyttelse af dine informationer

Bullsender ApS bestræber sig til enhver tid på at skabe et sikkert digitalt miljø. Bullsender ApS følger de relevante praksisser og sikkerhedsforanstaltninger angående indsamling, lagring og behandling af data. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun relevante personer hos Bullsender ApS har adgang til kundeinformation.

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven. Kundeoplysninger kan opbevares i anonymiseret form til statistiske formål.

Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år.

Rettigheder efter GDPR (persondataforordningen)

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres ved skriftlig henvendelse til info@bullsender.com

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores system på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores system, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, dette gøres dog så snart der indlæses oplysninger fra vores back-up systemer.

Cookies

https://bullsender.dk/ samt ved brug af BullSender systemet gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers surfer nettet med, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om, din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikrer at den fungerer rent teknisk. Den information, der samles via cookies på websitet, er udelukkende til statistisk brug. Det vil sige, at det ikke er teknisk muligt at spore eller gemme information, der går på specifikke besøgende. Cookies på BullSender systemet tracker din færden, som er service til dig og hjælper dit arbejde med udformning af et nyhedsbrev.

En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger.

Oplysninger om behandling af dine persondata

Hvis du ønsker at vide mere om hvordan Bullsender behandler oplysninger om dig, kan du kontakte os på:

Bullsender ApS

Jens Baggesens Vej 47
8210 Aarhus N

Mail: info@bullsender.com

Tlf: 36 94 84 86

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på https://www.datatilsynet.dk/kontakt/

Din accept af disse betingelser

Ved brug af https://bullsender.dk/ og/eller Bullsender systemet tilkendegiver du din accept af denne politik. Er du ikke enig med denne politik, beder vi dig om at undlade at bruge denne webside eller Bullsender systemet. Fremtidig brug af https://bullsender.dk/ og Bullsender, efter ændringer i denne politik vil ligeledes betragtes som accept af sådanne, eventuelle ændringer.

Ændringer af persondatapolitik

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre, tilføje eller fjerne dele af persondatapolitikken og opfordrer dig derfor til løbende at kontrollere oplysningerne på hjemmesiden med henblik på at konstatere, om der er sket ændringer.

Du vil altid finde den senest opdaterede version markeret med, hvornår den senest er opdateret på vores hjemmesider.

Senest opdateret juni 2018