Integration

Bullsender logo

API integration

Du finder vores API dokumentation her: api.bullsender.com

Read more ...

Tilføj en bruger til din Facebook annonce konto

Sådan tilføjer du en ny bruger til din Facebook annoncekonto: Gå til dine Facebook annonce indstillinger her: https://www.facebook.com/ads/manager/account/settings/ Find nedenstående sektion og klik på "Tilføj en person". Indtast navn eller e-mail og vælg "Annoncekontoannoncør" (kontakt os, hvis du ikke har en kontaktperson hos Bullsender). Du kan læse mere om de forskellige konto adgang hos Facebook her: https://www.facebook.com/business/help/155909647811305

Read more ...