NEM HÅNDTERING AF KONTAKTER

Bullsender platformen understøter mange filformater, giver dig kontrollen over hvilke data, der skal importeres og tilknyttes datafelter.

Ingen grund til at redigere i dine filer, med dropdowns får du mulighed for at tilknytte eller ignorere kolonner i dine filer.

Importer let og hurtigt dine kontakter

Vi understøtter mange filtyper, og kender systemet ikke din fil, vil den blive scannet igennem, og forsøgt importeret. Selvfølgelig med en forhåndsvisning, så du kan se, om det ser ordentligt ud.

Indeholder din liste andet end mail data, forsøger vi at sammenligne indholdet med andre brugeres data, og komme med et forslag til, hvad det kan være. F.eks. postnr, adresse, tilmeldingsdato osv.

Tilføj enkeltvis

Har du behov for, hurtigt at logge ind i systemet og tilføje en enkelt kontakt, kan du også tilføje dem enkeltvis. Det kan være du har en tablet i butik, ved messen eller har mobilen med til kundemøde.
Tilføj kontakter til dit nyhedsbrev

Eksporter alt

Vi ejer ikke dine data, det er dine. Derfor kan du til enhver tid eksportere dine kontakter igen.
Det åbner også for mange andre muligheder – f.eks. kan du uploade din kontaktliste til Facebook og annoncere specifikt til dine indsamlede kontakter.